Aktiviteter

Afholdte åbningsdage og begivenheder i 2019 :

 

Torsdag d. 11. april 2019 blev Nadia Nielsen og Peter Peitersen viet af Svenning Christensen oppe på møllen, hvor Nadia som barn besøgte sine bedsteforældre. Nadia fik sit ønske opfyldt, og gæsterne nød efterfølgende et glas champagne i møllen. Vi ønsker tillykke og held og lykke fremover


Torsdag d. 18. april 2019: På en herlig forårsdag åbnede vi møllen for første gang i år. Omkring 150 gæstede møllen og nød det herlige vejr. Vinden havde ikke været med os op til dagen, så vi havde desværre ikke noget mel. Møllerne havde en udfordring på dagen, men med sved på panden fik de krøjet vingerne over i nord-øst, og så snurrede vingerne i en kort periode til stor glæde for gæsterne. En god dag med godt humør og et herligt syn med de flotte påskeliljer på brinken. Der blev solgt 9 souvenirs.


Søndag d. 16. juni 2019: Vi havde en fantastisk god dag med sol, vind og masser af gæster, omkring 225 blev det til. Mange fik en snak med møllerne, og så hvordan møllen  fungerede. Og kaffen med tilhørende kage blev nydt i solen. Lillian og Svend spillede, og der blev sunget et par sange. En helt igennem perfekt dag med hygge og godt humør. 4 nye medlemmer. Salg 50 poser Vennebjerg Mølle Mel samt 31 souvenirs.

Tak for denne gode dag.


Onsdag d. 26. juni 2019: Det var så første onsdags åben mølle. Vingerne snurrede og der var omkring 180 gæster. Heraf flere af årets studiner/studenter. Et herligt syn af unge mennesker i sommertøj og med “huen” på. Der er noget særligt over det.
Dagens salg blev 23 poser mel og 15 souvenirs. 

 

Onsdag d. 3. juli 2019: Vejret var et rigtig godt møllevejr, så vingerne snurrede lystigt. Omkring 225 gæster besøgte møllen, heraf et hold 4H børn, og i det hele taget mange børnefamilier. Der blev stillet mange interessante spørgsmål, og der blev lyttet til svarene. Salg af Vennebjerg Mølle Mel blev til 50 poser og der blev solgt 18 souvenirs. En fantastisk dag med glade gæster og – møllersvende/piger.


Onsdag d. 10. juli 2019: Atter en dag med rigtig godt møllevejr. Omkring 215 glade gæster så og hørte vingerne snurre. 45 poser mel blev der svunget over disken + 16 souvenirs.


Onsdag d. 17. juli 2019: Der er mange turister i området. Flere af dem fandt op til møllen, omkring 215 gæster. Vingerne snurrede stille og roligt ... med 4 sejl. Mange nød synet ude fra græsplænen. Desværre havde vi ikke haft vind nok til at male Vennebjerg Mølle Mel, så de sidste 17  poser var hurtigt solgt og 20 souvenirs blev det til. Vi håber at have friskmalet mel klar til salg til næste gang der er åben mølle.

Copyright. All Rights Reserved - Vennebjerg Mølle